Menü Bezárás

Bemutatkozás

Tisztelt Partnereink!

Az építkezés, vagy a lakásfelújítás utolsó, de minden ember számára talán legfontosabb mozzanata, a dekorációs bevonat képzés, hétköznapi nevén a színezés.

Cégünk, az ABLONCZY Vegyitermék Technikai Kft., segítséget szeretne nyújtani abban, hogy e nagy felelősséggel járó feladat megoldása minél könnyebb, tökéletesebb legyen, hogy aztán a végeredmény mindenki megelégedését szolgálja. A kiválasztott színek tükrözik a felhasználó ízlés világát, otthonának hangulatát, harmóniáját. A választás nem egyszerű, hiszen döntésünk hosszú-hosszú évekre szól.

Ehhez az izgalmas döntéshez kínáljuk termék- és színpalettánkat, melyek a legkorszerűbb és hagyományos anyagok fel használásával készülnek, így hosszú időn keresztül megfelelnek az elvárásoknak.

Szakember gárdánk folyamatos fejlesztéseinkkel azon fáradozik, hogy termékeinkkel építő és építtető maximálisan meg legyen elégedve. Kutatásaink nemcsak a műszaki tökéletességet, hanem a gazdaságosság növelését is célozzák.

Alapelvnek tartjuk, hogy termékeink kiemelkedően jó ár-minőség arányt képviseljenek, könnyű választás elé állítva ezzel már meglévő és jövőbeli partnereinket.

Ablonczy Attila
Tulajdonos ügyvezető


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/thermoni/public_html/ablonczy/epitoipar/wp-includes/functions.php on line 4759

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/thermoni/public_html/ablonczy/epitoipar/wp-content/plugins/cookie-law-info/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 490